Tämä sivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toimiakseen odotetulla tavalla (esim. ylläpitääkseen yhteyttäsi).

Jokainen on rakkauden arvoinen. ALOITA OMA KERÄYS JA AUTA!

Liitytään yhteen ja autetaan lapsia, nuoria ja perheitä voimaan paremmin. Aloita oma keräys ja haasta kaikki ystävät mukaan lahjoittamaan. Sinun ja ystäviesi avulla voimme tarjota hyvinvointia ja hyviä ihmissuhteita tukevaa maksutonta tukea ja neuvontaa yhä useammalle, jotta kenenkään ei tarvitse jäädä huolineen yksin. Tartu haasteeseen ja laita rakkauden sanoma kiertämään!

Näin se käy:

Aloita keräys

Klikkaa Aloita keräys -painiketta ja luo oma keräys hetkessä.

Pyydä kaverit mukaan

Voit lähettää tiedon keräyksestäsi helposti sähköpostilla, Facebookissa tai Twitterissä. Ohjeet löydät keräyssivultasi.

Seuraa keräyksen etenemistä

Näet omalta keräyssivultasi kertyneen keräyssumman sekä lahjoittajien terveiset.

Valitse keräys

NÄIN KERÄYKSESI AUTTAA!

Perustamalla oman keräyksen autat yhdessä ystäviesi, yhteisösi ja verkostojesi kanssa lapsia, nuoria ja perheitä. Keräyksesi tuotoilla tuotetaan Väestöliiton maksutonta neuvontaa ja tukea nuorille, lapsiperheille ja isovanhemmille. Väestöliiton asiantuntijat auttavat ja tukevat mm. ihmissuhteisiin, vanhemmuuteen ja isovanhemmuuteen, lasten kasvatukseen, nuoruuteen ja murrosikään, seksuaalisuuteen ja arjessa jaksamiseen liittyvissä huolissa ja haasteissa. Sinun ja ystäviesi apu on todella tärkeä. Yhdessä voimme auttaa yhä useampia ja ennaltaehkäistä ongelmien syveneminen ajoissa.

TEHDÄÄN YHDESSÄ UNELMASTA TOTTA!

Väestöliiton unelmana on maailma, jossa ihmiset voivat hyvin ja jokaisella on ainakin yksi elämää rikastuttava ihmissuhde – maailma, jossa jokaista ihmistä kunnioitetaan ja häntä kohdellaan muiden kanssa samanarvoisesti omassa arjessaan ja koko yhteiskunnassa. Vanhempien ja perheiden tulee saada tarvittaessa apua mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Lasten ja nuorten tulee saada kasvaa ja kehittyä turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä. Jokainen on rakkauden arvoinen, joka päivä! Tartu haasteeseen, aloita oma keräys ja laita rakkauden sanoma kiertämään!